Lesbian vampire killers (2009)

lvk031109Jimmy har blivit dumpad av sin tjej för sjunde gången, för att glömma det hela tar han med sin kompis Fletch på fotvandring. De kommer till den lilla byn Cragwich. Det visar sig att byn är drabbad av en förbannelse: Alla byns kvinnor blir förvandlade till lesbiska vampyrer på sin 18 års dag. Nu är det upp till Jimmy och Fletch att bryta förbannelsen!

Ja hur det här gick från ide´till film är en gåta. Troligtvis hoppades man kunna göra en film liknande ”Shaun of the dead” . För att lyckas med det krävs det ett visst mått av talang som skaparna av Lesbian vampire killers verkligen inte har (manusförfattarna har b.la ”Balls of steel” avsnitt på sin meritlista och det förklarar mycket). Skådespelarna är inte mycket att hänga i julgranen heller, kravet för att få vara med i filmen verkar inte ha varit skådespelartalang utan vilket bystmått man haft. En film som försöker vara rolig men misslyckas totalt. Möjligtvis kan fans av Scary movie franchaisen uppskatta skiten. Men ok,  titeln är rolig men det är allt.

Regi: Phil Claydon

Skådespelare: James Corden, Mattew Horne

Betyg: 1/10

2 tankar på “Lesbian vampire killers (2009)

  1. Nämen, nää…. Kan sammanhanget spela roll? Jag såg den här sist i kön bland en del andra skräckkomedier, hade jag kanske blivit immun mot dumheterna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s