Jennifer´s body (2009 usa)

Jennifer och Needy är BFF. När Jennifer, efter en utekväll med ett rockband kommer tillbaka är hon helt förändrad. Needy räknar snart ut att Jennifer på något vis har blivit  besatt av en demon. För att överleva behöver demonen människokött och helst då från hormonstinna killar. Nu är det upp till Needy att stoppa Jennifer innan hon sätter tänderna i Needys pojkvän Chip.

Det här filmen haussades upp i media av två anledningar: Dels är den skriven av Diablo Cody som i sin tur haussas pga att hon jobbat som strippa som visat att hon kan skriva filmmanus. Dels är alla mäns (?) vandrande våta dröm med nämligen Megan Fox. Den är inget större fel på grundstoryn men filmen är varken spännande eller rolig, det hela går mest ut på att visa fröken Fox i underkläder, putande läppar etc. Hon har ungefär samma roll som i sommarens bedrövliga Transformers 2. Det kunde vara roligt att få se henne skådespela någon gång.  Ta istället en titt på den Canadensiska filmen ”Ginger snaps” som har ungefär samma handling men är avsevärt bättre.

Regi: Karyn Kusama

Skådespelare: Megan Fox. Amanda Seyfried

Betyg:3/10

5 tankar på “Jennifer´s body (2009 usa)

  1. Haha, jag tror att skådespeleri ligger över fröken Fox förmåga. Vi ska ju inte begära för mycket av det lilla livet 😉 Och jag kan hålla med om att i min (mycket) dimmiga minnesbild var Ginger Snaps också bättre.

    • Men har hon fått chansen att skådespela? Jag vill vara snäll och tro att hon besitter den förmågan. Inte kan det vara så att hon fått sina roller pga sitt utseende? Så cynisk kan väl ändå inte världen vara att den premierar yta framför innehåll? 😉

  2. Pingback: Jennifer’s Body (2009) | Rörliga bilder och tryckta ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s