Wanted ( 2008 usa )

Wesley är en mycket deprimerad ung man som inte orkar med sitt liv. Flickvännen är otrogen med hans arbetskamrat, jobbet är urtrist och Wesley orkar knappt gå upp längre på morgonen. Hela hans liv förändras då han möter den mystiska kvinnan Fox som introducerar honom i en hemlig organisation av lönnmördare som alla har superkrafter. Det visar sig att Wesleys pappa en varit medlem i organisationen men har mördats och nu erbjuds han att ta sin fars plats för att spåra upp mördaren.

Om man gillar riktigt överdriven action i stil med ”the Matrix” så är det här den rätta filmen övriga göre sig ej besvär. Full fart, häftiga kameravinklar och klippning kryddat med en gäng helt ok skådisar gör detta till en av de bättre actionfilmerna jag sett på ett tag. Wanted bygger på Mark Millars serie med samma namn. Millar är även mannen bakom Kick-Ass som kom som film i våras, gillade man den så kommer nog Wanted att falla en i smaken.

Regi: Timur Bekmambetov

Skådespelare: James Mc Avoy, Angelina Jolie

Betyg: 8/10

2 thoughts on “Wanted ( 2008 usa )

  1. Ahaa, det där med Kick-Ass visste jag inte. Den har jag visserligen inte sett men den verkar rolig, så den här kanske också är rolig då. Har inte sett den heller men varit nära att köpa.

    • Är lite av en serienörd men visst Kick-Ass är bra både serie och film. Del två av serien kommer nu till hösten Balls to the Wall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s