Snabba cash ( 2010 sverige )

Vi får följa tre personer i Stockholms undre värld som har en sak gemensamt, de behöver mycket pengar men av olika skäl: Mrado vill flytta hem till Serbien med sin dotter, Jorge måste fly landet och JK som är en vanlig student från Norrland behöver finansiera sin livsstil med dyra kläder och krognotor. När ett stort parti kokain ska smugglas in i landet ser de tre sin chans att fixa pengar och deras vägar korsas.

Jag tror att jag skulle tyckt bättre om filmen om jag inte läst boken som är otroligt bra. Nu sitter jag med en film som jämfört med boken känns lite väl tunn men om man skulle ha med allt i boken hade det behövts en TV-serie. Snyggt foto och helt ok skådespelare. Mest engagerad blir man över JK som redan från start tar sig vatten över huvudet och då av ett ganska korkat skäl. Jag hade hellre umgåtts med a-lagare än med JK:s verdervärdiga stureplansvänner. Har man inte läst boken så tycker man nog att filmen är bra om man gillar genren.

Regi: Daniel Espinosa

Skådespelare: Joel Kinnaman, Matias Padin

Betyg: 5/10

4 tankar på “Snabba cash ( 2010 sverige )

      • Det brukar sägas så men jag är ingen bokmänniska. Film, spel och leka med grabben tar för mycket tid.. Blir det att läsa nåt så är det serier som gäller! LoL´d!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s