Megalodon ( 2002 USA )

 En kvinnlig reporter besöker en oljeplattform i Arktis för att göra ett repotage om miljöförstöring i den känsliga miljön. Lagom till hennes ankomst upptäcks en stor undervattensgrotta som varit isolerad i miljontals år. Ut ur grottan kommer en Megalodon och börjar attackera utbåtar och plattformen?!  För de som inte vet vad en Megalodon är så är det kort och gott en djävligt stor haj som dog ut kring förra istiden och numera innehar huvudrollen i riktigt usla filmer.

Det här var en riktig skitfilm. Jag gillar monsterfilmer och speciellt när det rör sig om otrevligheter under vattnet och har under årens gång betat av hajar i allsköns former, krokodiler, bläckfiskar och andra verkliga och påhittade varelser men den här filmen toppar lätt listan på usla filmer i denna genre. Det finns ingenting som är bra, filmen är tråkig, dialogen riktigt usel och var skådespelarna hittades vet jag inte, birollsträsket kanske, sist men inte minst är effekterna så otroligt dåliga att plastmodeller hade varit trovärdigare än usel CGI. Undvik!

Regi: Pat Corbitt

Skådespelare: Leighanne Littrell, Al Sapienza

Betyg: 1/10

5 tankar på “Megalodon ( 2002 USA )

  1. Jag höll faktiskt på att köpa den här en gång. Kommer inte ihåg varför den inte fick följa med mig hem, men antagligen kom jag på bättre tankar.

    Ett typexempel på film som man verkligen hoppas är så dålig att den blir bra, även om man vet att den med största säkerhet bara kommer vara dålig.

  2. Pingback: Dinoshark ( 2010 USA ) « Filmitch's Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s