Slaughter ( 2009 Usa )

Med en lätt darrning sätter jag in dvdn kommer jag att få se en bra skräckis, det var månader sedan sist. Det verkar lovande, bara namnet ”Slaughter” skickar skräckvibbar och jag myser ensam i soffan full av förhoppning.

En och en halvtimme senare får jag sorgset stänga av tvapparaten och konstatera att filmen, som handlar om en tjej på flykt undan en våldsam pojkvän flyttar ut på landet och därmed på äkta skräckfilmsmanér hamnar ur askan i elden, är ännu en i raden av skitskräckfilmer jag sett på senare tid. Jag orkar inte orera om varför den var dålig ni får helt enkelt tro mig eller ta risken och slösa bort lite av er tid. Den enda positiva med filmen är att de två skådespelerskorna som hade huvudrollerna var ok, thats it!

Regi: Stewart Hopewell

Skådespelare: Amy Shiels, Lucy Holt

Betyg: 1/10

6 tankar på “Slaughter ( 2009 Usa )

    • Det stämmer men å andra sidan är väl inte namnet ”Motorsågsmassakern” direkt subtilt och den var bra (båda versionerna).

  1. Antingen gillar man att kolla på korkade halvskådisar som springer runt och gör helt ologiska saker eller så låter man bli för efter att ha sett en hel del skräck så har jag märkt att det inte är en genre för mig. Så jag kollar inte på det längre. The Grudge och skräck från Asien går däremot hem bättre hos mig men inte amerikanskt.. The Saw serien måste man juh dock fortsätta kolla på oxå bara för man sett dom övriga..

    • Jag gillar all skräck även halvkorkade skådisar men det måste vara underhållande. Asien har många intressanta skräckfilmer och Spanien har seglat upp som ett nytt (åtminstone i Sverige) bra land i skräckgenren. Saw ettan är riktigt bra men resten av serien harvar mest på tycker jag men de går an om humöret är det rätta.

      • Nja, jag tyckte nog redan ettan blev lite för putsad och själlös. Snygg men tråkig på något mystiskt vänster…

  2. Jo det kan vara underhållande men det är en genre jag rankar lågt. Filmer som i motorsågsmassakerna är ett typiskt exempel på filmer jag inte ser på längre men gärna thrillers och skräck som är spännande och inte skrattretande och fjolligt.. Men som sagt smaken är alltid olika. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s