Snyder och Aronofski

Lite nyheter som gjorde mig upphetsad:

Zack Snyder ( Dawn of the Dead, 300, Watchmen) kommer att regissera den nya Superman filmen. Tydligen ska general Zod vara skurken. Det verkar lovande för det kan väl inte bli sämre än senaste filmen med Superman?

Darren Aronofski är troligtvis aktuell för en film om The Preacher vilket kan bli ett intressant resultat. Framtiden för filmer baserade på serier ser med ens ljusare ut 🙂

    

6 tankar på “Snyder och Aronofski

 1. Jag gillade Superman Returns riktigt mycket. Den hade självklart sina brister, men Routh var perfekt som Superman.

  Jag klagar verkligen inte om Snyder ger sig på den dock. Kan inte bli fel. Men frågan är om någon kan överträffa Terence Stamps General Zod. Förmodligen inte. 🙂

 2. Ny Snyder är alltid intressant, men Aronofsky och The Preacher låter lite schizat (vilket inte behöver vara fel 😉

  @Pladd: Superman Returns var ett stort blanksteg i mitt liv (om jag glömmer bort en film i samma sekund som jag har sett den, har jag då sett den?) men Terence Stamp är alltid svår att övertrumfa.

  • Jo Aronofsky är väl inte den regissör man tänker på först när det gäller action berättelser i stil med The Preacher men mixen är onekligen intressant.

 3. Snyder som regissör till en Superman-film låter inte helt fel. Var det inte den filmen som Christopher Nolan skulle vara någon form av ”mentor”, eller vad det nu var han skulle göra kring filmen?

  Väntar spänt på din Öppningscenslista:)

  Känner dessutom att jag har varit inne alldels för lite på din sida här. Det ska bli bättre framöver 🙂

  • Välkommen in anytime. jag har bara skrapat på ytan hos din blogg men kollar in mer allt eftersom.
   Min öppningslista får vänta ett tag då jag startar ett annat ”projekt” på bloggen troligtvis nästa vecka men listan kommer.
   Stämmer att Nolan varit/är inblandad i Superman men då han i dagarna bestämnde sig för Batman 3 är det nog troligt att han satsar helhjärtat på det projektet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s