Tai Hong ( Thailand 2010 )

Än en episod skräckis från Thailand. Den här hade jag missat men Movieshine  uppmärksammade den. Tai Hong består av fyra berättelser, det de har gemensamt är att de alla är löst baserade på kriminalfall som hänt i Thailand ( det mest kända torde vara diskoteksbranden, )sedan har man spökat till det lite.

Inget större fel vare sig på produktion eller berättelser. Som vanligt när det handlar om episodfilmer är det av skiftande kvalite´ men Tai Hong är en ganska jämn och ljummen skräckis och speciellt rysligt blir aldrig. Det kan bero på filmen men jag kan möjligtvis ha ”förtittat” mig på skräckfilm.

Regi: Poj Arnon m.fl

Betyg: 5/10

8 tankar på “Tai Hong ( Thailand 2010 )

  1. Men fasen vad ni hinner före mig o se nya asiatiska filmer. Jag torde att jag höll bäst koll, men inte då. Inge bra alls det här. Ha ha! Men tack till dig och Movieshine för tipset!

    • Phobia, den första, är bättre än Tai Hong. När det gäller Thailändska filmer kan jag ha ett litet försprång då jag har en Thailändare som elev, där får jag många tips 😉

  2. Och jag som sett halva denna men av nån anledning stängde av och sen har jag inte sett vidare. Jag kanske ska ta tag i det och se klart filmen…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s