Skurkar i Batman 3

Läste precis att Tom Hardy kommer att spela Bane och Anne Hathaway spelar Selena Kyle ( Catwoman ). Personligen hör ingen av karaktärerna till mina favoriter i serien men om någon kan lyckas med att göra dem intressanta så är det nog Nolan.

För er som inte vet ngt om karaktärerna så får ni en kort introduktion.

Selna Kyle är en f.d prostituerad som slog in på brottets bana utklädd till Catwoman, hon ägnade sig då främst med inbrott och stöld. Bakgrunden som prostituerad är numera delvis borttagen. Hon är även ev. illegitim dotter till maffiabossen Carmine Falcone. Catwoman är oftast allierad med Batman och har haft ett förhållande med Bruce Wayne. I dagsläget räknas hon till en av hjältarna, men hon har fortfarande svårt att hålla fingrarna i styr.

Bane är extremt intelligent och stark, det senaste är tack vare en drog, venomdrogen, som Bane fick när han satt i fängelse. Banes största bedrift är att han är en av få som besegrat Batman. Den fighten slutade med att Bane bröt ryggen på Batman.

Nu har vi bara att vänta, hålla tummarna och hoppas på ett nytt mästerverk från Nolan. Mer att läsa.

6 tankar på “Skurkar i Batman 3

  1. På förhand känns det inte som någon toppennyhet, både karaktärer eller skådespealare. Men som du säger är det någon som kan klara av detta är det Nolan och jag var till en början även skeptisk till Ledger. Och det blev ju bra till slut.

  2. Jag hade också hoppats på andra skurkar, Catwoman och Bane har ju redan porträtterats på film. Men som sagt, Nolan kan sin sak. 🙂

    Skulle vilja se mer av Scarecrow, filmversionen av honom var riktigt lyckad men han var ju med alldeles för lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s