Veckans låt 2

Gruppen She & Him består av skådisen Zooey Deschanel och en kille som kan spela gitarr. De har släppt två skivor som är riktigt bra. Personligen tycker jag Zooey är bättre sångerska än skådis men hon klarar av båda sakerna ganska bra. Klänningen 2:07 in i videon gillar jag skarpt. Jag vill ha en skjorta i samma mönster tack.

När Pladd ger så fina förslag ( se kommentarer ) får veckans låt bli en en dubbel Deschanel.

14 tankar på “Veckans låt 2

 1. Jag började lyssna på She % Him efter 500 Days och jag håller med dig om att hon är bättre som sångerska. Inte för att hon är kattpiss som skådis, men jag gillar verkligen båda albumen. 🙂

 2. Trots att jag lyssnade igenom soundtracket till 500 Days… missade jag det här. Gjorde bättring under em på jobbet och gillade faktiskt de två albumen, även om det inte är riktigt min typ av musik. Tack för tipset!

  • Funderade en kort stund att lägga upp den sången men tyckte den valda låten reprensenterar She&Him bättre. La in din rekommendation också, en riktig fining.

  • Du får jättegärna länka Adde 🙂 Ju fler tips desto bättre. Sugar Toen är en fin bagatell där Zooeys röst passar ypperligt till låten.

 3. *Knack knack såhär på fredagskvällen efter På spåret och allt*

  Här kommer ett tips till någon av veckans låtar i framtiden som också har skådisanknytning: Ryan Goslings band Dead man´s bones.

  Dom är inte så pjåkiga. Här är ett exempel:

 4. Det har var bra Fiffi! Ska spana in bandet lite närmare till veckan. Gillade de ”otäcka” barnrösterna. Det här kunde de kört i slutet av oscarsgalan istället.

 5. Ang På Spåret: Stor glädje när Apelgren vann. Det gjorde hala kvällen, om jag får lov att överdriva lite.

  Skön låt! Visste inte att Gosling hade ett band och det lät ju rätt bra till och med. 🙂

 6. Håller med om Apelgren. Han är definitivt en av mina stora På spåret-favoriter även om Johan Wester är ohotad som etta. 🙂

 7. Håller också med om Apelgren men de som åkte ut var en positiv överraskning. Däremot höll jag på att gå upp i atomer när de nästan ändrade sig från Malung till Orsa. Blir en spännande final nästa vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s