Veckans låt 3

Efter vissa kval vilken låt jag skulle välja föll valet på Fatboy Slims bästa låt: ”Song for shelter” från hans bästa skiva:”Halfway Between the Gutter and the Stars” Låten är lång även om detta är den korta versionen. Delar av låten används i slutet av Larry Clarks mästerverk Bully. Videon är inte den officiella ( tror inte det finns någon ) men jag finner den ganska meditativ.

4 tankar på “Veckans låt 3

  1. Jag tycker det här är roliga inlägg eftersom jag är alldeles för dålig på att upptäcka ny musik på egen hand. Men jag ber om ursäkt — Fatboy Slim var för jäkla tråkig 😉 Även om jag försökte mig på några fler låtar på Spotify.

    • Då har du samma smak som min en stor del av min bekantskapskrets som anser att karln är mer eller mindre olyssningsbar. Själv är jag ganska förtjust i det repetiva soundet.

  2. Mja.. Jag får nog hålla med Sofia här. Är inte heller så förtjust i Fayboy.

    Däremot gillar jag Right Here, Right Now. Den fick sig en ordentlig revival efter att jag såg Strange Days för ett bra tag sen.

    • Här nämner du en annan bra Fatboy låt som har en ganska kul video. Som jag skrev tidigare repetitivt sound är lite underskattat, Chemical Brothers, Kraftwerk, Lemon Jelly och naturligtvis Fatboy är mumma, ibland. Nästa vecka blir det nog lite mer melodiöst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s