Prowl ( 2010 USA )

Några vänner får lift av en lastbilschaufför när deras bil går sönder. Ett beslut som naturligtvis visar sig vara ett stort misstag då man aldrig ska lita på lastbilschaffisar i filmens värld. Eller behöver jag nämna, The Duel, Breakdown och Joyride?

Den här en film som kan liknas vid en berg-och dalbana seg inledning, faktiskt så seg och trist att jag var på vippen att sluta titta. Filmen tog dock fart, blev spännande och jag trodde ett ögonblick att jag lyckats hittat ett litet skräckfilmsguldkorn. Tyvärr så raserades de förhoppningarna med det usla slutet.

Prowl regisserad av Patrik Syversen som tidigare gjort Rovdyr även detta en film med intressant handling men ganska kass i utförande. Filmen tar ett intressant och okonservativt grepp på vampyrer ( eller vad det nu rör sig om för några varelser ) tyvärr så håller inte historien hela vägen. Filmens mittenparti är spännande men det räcker inte för att jag ska kunna rekommendera filmen. Nu hade jag kanske i ärlighetens namn inte väntat mig så mycket då Prowl ingår i årets After dark horrorfest, en festival där man släpper fram lite nyare förmågor inom genren och resultatet blir därefter. Tanken är god men det är sällan man lyckas leverera, ofta har filmerna ett intressant manus men faller på hantverket så även Prowl.

Regi: Patrik Syversen

Betyg: 3/10

1 tanke på “Prowl ( 2010 USA )

  1. Pingback: Prowl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s