Veckans låt 19

Av lite olika anledningar kommer det kanske att bli lite sämre med uppdateringar här på bloggen den närmaste tiden. Däremot kan jag bjuda på en riktigt skön 90-tals goding med Will Smith. Ha det bra 🙂

5 tankar på “Veckans låt 19

  1. Ahh, Fresh Prince… Will Smith har egentligen aldrig riktigt gått ifrån den där rollen som precis lagomt ”farlig” men egentligen jättetrevlig svart kille? Typ som en lite mer spännande Denzel.

  2. Hmm, var Will Smith nånsin ens lite lite ”farlig” som Fresh Prince. Denzel har väl alltid varit farligare. Smith känns som en Disney-version av Denzel. 😉

    Skön låt.

    • Har faktiskt aldrig sett tv-serien Fresh prince in Bel air men Smith har nog aldrig kännts farlig tycker jag. Denzel verkar vara mer sträng än farlig.

  3. Denzel är inte det minsta farlig, om man inte räknar risk för moralöverdos ibland 😉 Och jag kan väl också hålla med om att Smith inte är direkt ”farlig”. Är ”spännande” ett bättre ord? I Fresh Prince var ju själva poängen att han var en jätteschysst kille som ändå hade rejäla mängder street smarts. Och det kan väl ses som lite spännande?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s