Filmitch fyller två år!!

Det är nu lite mer än två år sedan jag startade den här bloggen. Tiden går och även om jag ändrat lite på bloggen under de här åren tyckte jag att det skulle passa med en rejäl ansiktslyftning. Ny header (Jack & co kommer dock tillbaka under skräckfilmsveckan i oktober), nytt tema och lite ändringar bland widgets. Största nyheten där är att jag börjar tagga mina inlägg, vilket förhoppningsvis gör att man kan hitta lättare bland de äldre inläggen. Det kommer ta sin lilla tid då det är över 500 inlägg att tagga.

Även innehållsmässigt kommer det bli, kanske inte ändringar men väl tillskott. Jag kommer att skriva om böcker en och annan serie och Marcus har lovat att han ska göra ett längre inlägg om musik en gång i månaden. Filmerna kommer naturligtvis att få ta största platsen, bloggen heter Filmitch. Namnet på bloggen var det faktiskt Marcus som kom på när vi satt och spånade om vi skulle ta och börja blogga om film. Jag har även samlat alla inlägg om Bond på en sida efter önskemål från Plox. Det temat närmar sig sitt slut och jag funderar över något nytt tema att köra på bloggen. Vi får se vad det blir, jag har ett par ideer.

Om man vill komma i kontakt med mig via mail har jag nu skaffat en ny mailadress: filmitch@hotmail.se  . För att ”köra in” adressen har jag ordnat en enkel och anspråkslös, läs sponsorlös, tävling.

Från vilken film kommer den nya headern? Maila svaret till filmitch@hotmail.se  senast på måndag. Dragning sker på tisdagen och vinnaren presenteras på onsdagen. Vinnaren får sätta tänderna i DVD-filmen The Bank job, en heistfilm i 70 tals miljö med b.la Jason Statham.

Det var allt. Nej inte riktigt. Jag vill tacka alla läsare som hängt med de här två åren. Det är roligt att så många vill läsa min blogg och antalet växer för varje månad vilket också är glädjande. Jag vill också passa på att tacka alla mina bloggkollegor (ingen nämnd ingen glömd) för inspiration och intressanta inlägg och filmtips. Tack för två trevliga år nu kör jag & Marcus ett år till 🙂

Annonser

12 thoughts on “Filmitch fyller två år!!

  1. Grattis 🙂 Två år går fort när man har roligt. Själv har jag bloggat nästan ett år nu, vilket känns märkligt. Tyckte det var alldeles nyligen jag startade. Det där med att tagga sina inlägg känner jag igen. Efter min flytt till WP så försvann en hel del taggar så allt måste taggas om eller åtminstone kollas igenom.

    Ser fram emot fler trevliga recensioner.

  2. Ping: Påminnelse | FILMITCH

  3. Grattis i efterskott! 🙂 Attans att hårddisken på datorn sade upp sig för alltid i helgen och jag blev datorlös, annars hade jag naturligtvis varit med i tävlingen. Jag vet ju vilken film det är. 😦

  4. Ping: The Bank Job « Jojjenito – om film

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s