Statistik och annat smått och gott

Jag kanske är lite av en nörd men statistik är något jag finner trevligt och underhållande. Jag tänkte dela med mig av lite siffror som har med min blogg att göra, det blir ganska många siffror efter två års bloggande.

Det inlägg som varit mest populärt om man inte räknar startsidan är: Fem riktigt bra filmer som innehåller fruktansvärt jobbiga karaktärer (och därför inte längre är riktigt bra filmer). Ja överlag verkar listorna vara ganska populär läsning. De var ett tag sedan jag trollade fram en ny lista får se om jag kan komma på något. Mer förvånande är den film som leder tittar/läsnings ligan: Dead silence. Det är inte så att det rör sig sig om någon toppstrid utan det är ett hopp på 200 tittar till nästa film på listan som är The Human Centipede. Märkligt, kan inte förstå filmens popularitet, den slår både Avatar och Harry Potter filmerna. Jag har en annan dockskräckis på lut Magic med Sir Anthony i huvudrollen men Marcus har avrått mig från att se den då den tydligen inte ska vara speciellt bra men dockfansen (som tydligen är många ute i landet) kanske sucktar efter en ny recension av en dockskräckis?

När det rör sig om kommentarer är den mest kommenterade filmen även den lite märklig: Choke Förklaringen var att det blev en rejäl diskussion mellan mig, Addepladde och Fiffi om Sam Rockwell är en bra skådis eller inte. Även John Cusacks tunga och Ben Afflecks utseende kom med i diskussionen. Så mycket mer blir det inte idag, härnäst blir det film med Fiennes och Weitsz men den får vänta till morgondagen.

3 tankar på “Statistik och annat smått och gott

  1. Det där med att Dead Silence har överlägset flest tittar, kan det ha att göra med att det inlägget har en bild som många hittar till när de söker på bilder på webben ? För så är det med det inlägget som har flest tittar på min sida. Det inlägget har nästan 2000 tittar mer än det näst populäraste inlägget och det har att göra med en bild på Clintan, tror jag 😉

    Hur som helst, alltid kul att kolla lite statistik. Och listor är ju alltid extra kul att läsa och skapar diskussioner.

    • Tack för förklaringen men ändå måste det vara ett ganska stort antal personer ute i landet som sitter och letar efter just den här filmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s