Reklamfilm

I höstas kläckte min chef iden att man skulle göra lite reklam för vår skola. Uppdraget delegerades till mig då  ”jag ser så mycket film”. Det jag fick göra var att diskutera manus med produktionsbolaget, hitta villiga intervjuoffer (något som förvånansvärt visade sig vara svårt)  samt att se ut inspelningsplatser och knyppla ihop ett inspelningsschema. Det visade sig vara ett ganska intressant jobb. Intressantast dock var att killen filmade i fyra timmar och resultatet är två och en halv minut så mycket material har hamnat i papperskorgen. Slutresultatet blev ganska bra. Personligen skulle jag vilja haft mindre hockey och fler elever men de kom av olika anledningar inte med.

5 tankar på “Reklamfilm

  1. Kul att se! Jobbar ni med Qualis? I så fall skulle det vara intressant att veta om filmen påverkat ”Image”-kategorin något. Charmiga dialekter och en hel del hockey. Inte helt fel kan jag tycka om det är så att det sportsliga är något av skolans profil men lite synd att vi inte fick se några tjejer som utövade.

  2. Tror företaget hette Videobrigade och kommer från Stockholm. Ang. Image faktorn har vi inte märkt ngn märkbar förändring mer än att de som filmen varit positiva. Vi har faktiskt haft ett tjejlag i hockey och försöker skrapa ihop ett nytt lag många ggr faller det på att tjejerna inte har ngn utrustning – tyvärr.

  3. Jag kunde inte låta bli att skratta högt åt filmitchs sista utrustningsmening. Men det säger nog ner om mig än något annat.

    En snygg och informativ reklamfilm får sägas. Märks att hockey är viktigt hos er och det behöver ju som Sofia påpekar inte alls vara fel.

    • Dels ligger den på Youtube men kommunen har källkoden och kan lägga upp fimen var de finner lämpligt. Troligtvis ligger den på kommunens hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s