Veckans låt

En av mina favoritartister framför en av mina favoritlåtar.

Men helst ska Mack the knife sjungas på tyska av Lotte Lenya om jag får välja version.

7 tankar på “Veckans låt

 1. Najs! Även om just Mackie inte är någon storfavorit för min del. Måste nog erkänna att jag ändå efter dina exempel gillar Robbie Williams version bäst från Swing When You’re Winning. När det gäller Sinatra föredrar jag de riktigt tidiga. Ahhh, Polka Dots and Moonbeams tillsammans med Tommy Dorsey… 🙂

  • Trevlig låt mycket trevlig 🙂 Williams var uppe ett tag på tapeten för jag gillar verkligen Swing when….men jag har lite svårt för hans framförande av låten. Det är ngt med hur han artikulerar orden. Pretto moi? Men med Mack the knife får man inte slarva 😉

   • Ja, i fallet med Robbies versioner underlättar det inte att vara oldies-konservativ. Vad tyckte du om hans stil på ”It was a very good year”?

   • Jag tycker han kunde skippat den digitala duetten med Sinatra och gjort låten till sin egen för om man nu inte bryr sig om att det är en yngling som sjunger en låt om livet gör han det bra.

   • Du har en klar poäng där som jag inte tänkt på förut. De andra låtarna på skivan är nog lite mer ”nyskapande” (i ordets allra vidaste bemärkelse), där han och eventuell partner försöker göra något lite nytt av det, men här var det han som rättade in sig i ledet och blev andreviolinist till föregångaren. Klurigt!

   • Jo det märks att Robbie viker sig för Sinatra. De andra duetterna funkar avsevärt bättre t.ex Something stupid och fantastiska Things!.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s