Piranha 3DD (2012 USA)

En vattenpark ska slår upp sina portar och för att locka (?) folk har man frasen: Double D’s get in for free! Jag undrar lite försynt vilken målgrupp parken riktar sig till då barnfamiljer och inhyrda strippor samsas på samma rekreationsyta. Vad man inte vet är att de blodtörstiga pirajorna har spritt sig från förra filmens sjö och hittar naturligtvis en väg in i vattenparken vilket resulterar i blod, död och gungande bröst.

Gänget bakom Feast filmerna ligger bakom uppföljaren till Ajas lyckade remake av 70-talsskräckisen Piranha. I och med detta minskade chansen för en lyckad uppföljare rejält. Utan någon större finess försöker filmmakarna vara roliga och lite småcrazy. Man verkar ha gått efter devisen: ”Ju sämre desto bättre.” Inget kunde bli mer fel, resultatet blir en film full med desperata ”skämt” som slutar i sex eller blod (vid ett par tillfällen lyckas man även kombinera dessa två saker).

På ett eller annat sätt har man lyckats klämma in David Hasselhoffi en roll som sig själv och det är åtminstone lite roligt, men bara lite.  Även Ving Rhames från förra filmen har man lockat till sig, hur det gick till vet jag inte men det har säkerligen något med pengar att göra – mycket pengar får man hoppas. Som tur är så verkar filmen ha gått ganska dåligt så det verkar inte vara någon uppföljare på gång för den hade jag troligtvis sett. Sorgligt men sant.

Regi: John Gulager

Betyg: 1/10

3 tankar på “Piranha 3DD (2012 USA)

  1. Pingback: Piranha 3DD (2012) « Rörliga bilder och tryckta ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s