Några filmer som jag ser fram emot på bio.

Här kommer ett antal filmer som (förhoppningsvis) har premiär under vår/vintern. Det finns fler intressanta rullar att se än de jag nämner men när jag går på bio vill jag oftast ha lite fart och fläkt, stillsammare filmer lämpar sig bäst i tv-soffan fjärran från slafsande människor. Därav blir de filmer jag ser fram emot bio lite av det mer våldsammare slaget. Jag återkommer för sommarens filmer lite längre fram och är mer än nöjd med  bioskörden från februari fram till april.

Texas chainsaw massacre 3D

Kombinationen skrikande tonåringar och motorsågar är oemotståndlig. Troligtvis är filmen inte speciellt bra men när har det varit en anledning att backa ?

Cloud Atlas

Har ingen susning om vad filmen handlar om men den verkar vara mäktig och jag får lite Mr.Nobody vibbar av trailern. Verkar vara intressant.

Hansel & Gretel: Witch hunters

Ja det är väl årets Abe Lincoln: Vampire hunter. Förhoppningsvis är den bättre och tar inte sig själv på för stort allvar. Har jag tur är det en hejsansvejsan film i Stephen Sommers anda.

The Place beyond the pines

Ryan Gosling har huvudrollen. Derek Cianfrance (Blue valentine) regisserar. Det räcker.

Mama

För ett tag sedan såg jag kortfilmen (3 min) som ligger som underlag till den här rysaren. Om långfilmen är lika bra som kortfilmen återstår att se men man kan ju alltid hoppas. Kortfilmen finns här.

Iron man 3

Nu börjar resan mot Avengers 2. Iron man 3 är den första i raden av superhjältefilmer som Marvel kallar ”the second wave”. Några suckar – själv utbrister jag glatt: ”Entertain me!”

Evil dead

Än en nyinspelning. Ser ut att bli en härlig rysar och gore fest. Har inga problem med nyinspelningar och den här verkar vara hur bra som helst. Förutsättningen är naturligtvis att man gillar skräck.

4 tankar på “Några filmer som jag ser fram emot på bio.

  1. Cloud Atlas har jag sett och den är svår att förklara. Bäst att se den och göra sin egen uppfattning om den.

    Av de du listar är det ”The Place Beyond the Pines” som lockar mest. Har inte sett trailern, men jag tror på den p.g.a. regissören och Gosling.

  2. Jag hade inga förväntningar på nya Texas Chainsaw men hade tänkt se den – i alla fall ända fram till en recension häromveckan som tog död på alla sådana tankar. Enligt den finns tydligen ingen logik eller sammanhang i filmen. Nåja, en dag kanske jag ser den i alla fall men det lät som vilken meningslös lågbudgetskräckis som helst. Evil Dead däremot är väldigt nyfiken på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s