Veckans låt

Då jag varit på Dansbandsveckan i Malung kanske man skulle tro att veckans låtar skulle bli något med Casanovas eller varför inte Pär Håkans? Skulle inte tro det. Det blir en skön låt av och med Tom Petty. Härlig bilåkarmusik.

Det finns ett antal låtar som jag instinktivt känner att ”det här borde jag inte tycka om” på äldre dar spelar detta numera inte så stor roll. Det viktiga är att man gillar låten även om tjejen som sjunger inte kan bokstavera till ”later” (1:47).

5 tankar på “Veckans låt

  1. Tom Petty är bästa bilåkarmusiken. Den skivan och skivan före, den med I wont back down. Inga andra skivor av honom duger. Bara de två men de är suveräna.

  2. Nej, nej, Henke. Fel! Pettys bästa är Damn the Torpedoes! De tre första låtarna, Refugee (Pettys bästa), Here Comes My Girl och Even the Losers tillhör en av de bästa albumöppningarna jag kan tänka mig. Addera därefter även Don’t De Me Like That på b-sidan. Toppklass!

    Men den där dansbandsveckan blir man sugen på att höra mer om. Mer om, inte mer av. 😉

    • Ang. Dansbandsveckan – glömde bort den lite. Jovars trevlig tillställning med dans och mycket mycket högt i tak. Är vare sig förtjust i musiken eller i att dansa ville mer uppleva fenomenet vilket jag kan säga infriades med råge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s