Skräckfilmsveckan 2013

04-drew-barrymoreJack är tillbaka som header och det betyder att skräckfilmsveckan är tillbaka för fjärde året på rad. Det är också alldeles extra trevligt att få samarbeta med Fiffi för tredje gången.

Som vanligt blir det ett blandning av högt och lågt, gammalt och nytt från alla världens hörn. Länder som Tyskland, Sverige och Norge dyker upp under veckan och missbildade massmördare, monster, demoner och ett och annat spöke kommer att spela huvudrollen i veckans filmer. Hoppas ni hittar något som väcker ert intresse, i morgon kör vi igång. Nu gäller det bara att wordpress sköter sig då jag förinställt ett och annat inlägg. Jag och frun tar en kort semestertripp till världens näst bästa stad, Stockhom, under veckan. Jag håller tummarna.

Jag smygstartar skräcktemat redan idag men då rör det sig om skräck i bokform. Det inlägget kommer nu i eftermiddag.

10 tankar på “Skräckfilmsveckan 2013

 1. Nämen vilket trevligt initiativ och vilket nyskapande tema. Jag ser fram emot veckan och kommer läsa varje inlägg från er båda. Jag hoppas kunna få lite rysliga filmtips. Kommer ställa klockan 08.00-PIP varje morgon för att vara först med det senaste. Hälsa Stockholm. Trevlig stad det där.

  Med vänlig hälsning,
  söndagsschizofren och aningens ironisk bloggkollega som börjar på F och slutar på IFFI. 🙂

 2. Vilket sammanträffande (inte direkt då det ju ändå är skräcktider), jag ska också köra ett 10-dagars skräcktema 😉 Kommer givetvis hålla koll på vad ni ser för filmer. Inte helt omöjligt att det blir någon eller några som vi ser.

  Ska bli spännande! Jag kör 28:e oktober till 6:e november.

 3. Gött!
  Som varande mitt uppe i ett eget otrevlighetstema följer jag ändå SJÄLVKLART mina bloggiskompisars vandrande genom detta träsk! 🙂

 4. Det är inte bara nyskapande utan också årets trevligaste tema som jag själv är i full gång med på min blogg – som av en händelse, och jag kommer försöka avvara flera av mina tickande ödesminuter även till ditt tema. Detta gäller samtliga som har smaken att skriva om otrevligheter på sina bloggar just nu. Hösten ska härdas in. Skräck = glädje!

  • Vet inte hur mkt glädje man kan ha av fjolårets Pighunt 😉
   Men det är mycket skräck runt om nu i bloggvärlden det är glädjande 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s