No one lives (2012 USA)

128536Det börjar bra med en kvinna som springer skrikande genom vildmarken. Kan en film egentligen börja bättre? Efter denna öppning byter man scenario till ett par som verkar vara relativt välbärgade. Vad man förstår på deras diskussion är de på väg till sitt nya hem. När man stannar till vid en vägkrog för att äta en bit hamnar paret i ett gäng lokala gangstrars blickfång. Dessa spanar in paret med flyttbilen och beslutar sig för det finns ett och annat av värde i lasten. Det som verkade vara en simpel flytt tar en otrevlig vändning och paret har plötsligt hamnat i den lokala gangsterelitens våld.

Nu ska jag inte avslöja för mycket men den här filmen tar en vändning som iofs inte är helt oväntad om man har ögon och öron med sig från start. No one lives utvecklas snabbt från en standardthriller till en mycket blodig historia där jag till slut inte vet vem jag ska heja på. Kanske inte speciellt spännande men filmen är trots allt underhållande mitt i allt slafset och klafset och man får ta den för vad den är, blodig underhållning för stunden.

Regi: Ryûhei Kitamura

Betyg: 6/10

3 tankar på “No one lives (2012 USA)

    • Fiffi & Sofia: Precis! Den kändes bara så rätt filmens första minuter 😉 Att den sedan tog en lite annan vändning är en helt annan sak.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s