Veckans låt

Ok en och annan kan finna mig fantasilös men veckans låt ”stjäl” jag rakt av från Fiffi. Hon hade med den i sin midsommarsfredagsfemma och det blev kärlek vid första öronkastet.  Låten formligen ångar både sommar och glädje och videon är härlig. Lyssna och njut om ni av en händelse missat den.

Annonser

5 thoughts on “Veckans låt

  1. Finfin liten låt. Det går inte att värja sig, man blir glad så fort man hör (och ser) den även om man var jättesur innan. 😉

  2. Måste berätta en gullig liten anekdot. En kompis till mig var (och är) väldigt förtjust i ovan dansante och sjungande Erlend och höll på att sätta hjärtat i halsgropen när hon en kväll såg honom på krogen. Så trots att hon dagen till ära var klädd i kalasbyxor och gummistövlar (alltså inte ”utgångspiffad” för fem öre) så skrev hon sitt telefonnummer på en lapp, travade fram till honom, log, sa ”hej, jag tycker om dig” (eller nåt liknande, tror inte hon minns alldeles exakt) och lämnade lappen. Sen klafsade hon iväg med sina blöta stövlar och kände sig väldigt väldigt nöjd och modig. Och nej, han ringde inte men jag tror det var ett möte även han minns. Tjejen med lappen och gummistövlarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s