Veckans låt

Nästa helg blir det en tur till Skåne (jag tror åtminstone att Rörum ligger där) men förhoppningsvis lär jag ta mig fram och tillbaka. Full fart på jobbet med omorganisation, nya elever och en jakt på försvunna lådor med ca ett decenniums planering (återfinns inte dessa får jag verkligen göra skäl för lönen) mao som vanligt full fart så här i slutet på läsåret. Så mycket fart att jag gör ett par veckors uppehåll tills jag satt betygen (och hittat mina lådor). Vi hörs om ett par veckor då det blir balettintriger, Värmlands västern och annat smått och gott.

Jag är ledsen och skäms lite inombords,  men jag har blivit helt betagen av Rumäniens joddelrapp (min fru har inte riktigt hämtat sig än efter mitt avslöjande att jag gillar låten). Ta det som ni vill men jag har iofs aldrig blivit beskylld för att ha god smak.

och här är den officiella videon om man är på extra joddelhumör

 

Annonser

2 thoughts on “Veckans låt

  1. Din ömma hustru har min fulla sympati. Jesus H. Corbett! Det är nästan så jag hoppas att du blir straffad genom att dina låfor förblir förlorade men det är lite för grymt 😉 Lycka till med slutterminshetsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s