Veckans låt

Jag är nog mest förbryllad så här dagen efter valresultatet. Jag undrar lite över hur folk kan rösta på ett parti som tagit delar av nazisternas ideologi och stoppat in det i sitt partiprogram. Det kan de iofs bara väljarna svara på själva men jag undrar som sagt hur de tänker – tror de verkligen att vi föds med en kulturell essens? Om så är fallet tror de på tomten, astrologi och att jorden är platt? Tycker de verkligen att denna ideologi är ok, och om inte varför har man i så fall röstat på detta parti för inte är det väl så att folk är så korkade att de inte vet vad de röstar på?

Annonser

4 thoughts on “Veckans låt

  1. Mmmmm, den där sista frågan vill man nog inte ha svar på… Tyvärr är den tydligaste känslan just nu ”det kunde ha varit värre”, vilket förstås inte är så upplyftande efter ett val. Men det kunde ha varit värre… 😉

    • Det kan alltid vara värre. Läser just nu en bok om SD – Det svenska hatet och ju mer jag läser desto mer börjar jag luta åt mitt sista antagande för herrejävlar vilka obehagliga människor som 17% av det svenska folket står bakom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s