Veckans låt

Tack och lov finns det ett litet ljus i detta mörker som sänkts sig över landet. I sex veckor får man nu avnjuta (diskutabelt) melodifestivalen. Det är inte bra men man får mysa med lite kitschig underhållning och taffliga monologer med platta skämt. Det är trevligt som en gammal pilsnerfilm. I år är denna man med i tävlingen och jag hoppas att han är vid god vigör för mycket kan man säga om Jan Malmsjö men han är aldrig tråkig i det offentliga rummet då han likt Börje Ahlstedt verkar tro att han är med i en livslång pjäs där han har huvudrollen.

Först en smakprov där intervjuaren knappt kan hålla sig för skratt och sedan en hit med Malmsjö som jag för övrigt brukar nynna på när jag delar ut prov i skolan. Ha en go vecka!

Annonser

6 thoughts on “Veckans låt

 1. LOL. Du är övertygande i din reklam för spektaklet men jag vet inte om jag klarar av det ändå.

  Är inte vi alla huvudpersoner i våra livslånga pjäser…?

  Men hey, är du en sådan där sadistisk lärare som nynnar glada melodier när du lämnar tillbaka prov där eleven misslyckats? Vojne, säg inte att det är så. 😉

  • Ja jo visst har du rätt men till skillnad mot J.M satsar nog de flesta på ett samspel med de övriga skådisarna i livets pjäs.
   Nej inte nynnar jag då – jag brukar bifoga en anställningsblankett till McDonalds tillsammans med provet 😉
   Skämt åsido – naturligtvis så ser jag och eleven hur vi ska fixa den tillfälliga fadäsen med provet så han/hon når åtminstone godkänt.

 2. Jag sällar mig till Henke i tveksamhet över spektaklet. Vet att jag ändå kommer att få smakprov på diverse spinning-pass framöver. Och så brukar det iofs alltid finnas ett par teckenspråkstolkningar som är underhållande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s