Veckans låt

Fortsätter med mitt inofficiella musiktema ”konstiga framträdanden”. Om man är lite till åren kanske man minns gruppen Boney M. Det var en grupp som skapades av den tyske producenten Frank Farian som även berikat världen med ”artister” som t.ex Milli Vanilli. Först fanns inte Boney M utan det var Farian som sjöng rubbet även de kvinnliga rösterna men när första singeln nådde viss framgång letade han upp modeller som kunde mima till låtarna. Det blev en soppa för att göra en lång historia kort men samtidigt är gruppen ett bevis på att mänskligheten inte har sinne för vare sig smak eller kvalité (innan någon blir kränkt av detta påstående passar jag på att inflika att jag räknar mig själv till denna del av den mänskliga rasen) då de gjorde stor succé. I dag finns Boney M i ett antal olika konstellationer då det som sagt blev en enda röra med avhopp och rättegångar.

Låten Rasputin är ett märkligt framträdande eller som en på Youtube skrev: ”german group, jamaican singers, sing in english about a russian dude with a turkish folks song”  Det som sticker ut mest torde vara ”sångarens” lösskägg och hans dans där det sistnämnda ger intrycket av att golvet är mycket hett. En varning dock: Skiten sätter sig så om ni lyssnar lär ni nynna Ra ra Rasputin ett tag framöver vare sig ni vill eller inte.

Ha en go vecka och fin midsommar

4 tankar på “Veckans låt

  1. Handklapp FTW!!

    Handuppräckning på att också hypnotiseras av Boney M 😀 Visst påminner de lite om Modern Talking — en och samma låt i en massa olika konstellationer?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s