Månadens film: Juli

Tänk så det kan gå. Förra månaden skulle jag ha sett Brightburn på bio men den försvann från repertoaren snabbare än en daglöning. Godzilla fick jag dåliga vibbar av och det blev istället att jag såg Rocketman. Får se om julis filmval går ett bättre öde till mötes.

Spiderman: Far from home 

I ärlighetens namn är jag inte jättepepp på denna film men i brist på annat blir det nog en titt. Jake Gyllenhaal är i alla fall med och han är alltid sevärd.

 

 

 

 

Midsommar

Regissörens förra film Heredity är enligt mig överskattad men jag är villig att ge hans nya rulle en chans. Handlingen lockar åtminstone.

 

 

 

 

Crawl

Går inte denna rulle upp på bio i Karlstad kommer jag att gå bananas – ordentligt! Handlingen verkar vara den samma som i Burning bright bara att man nu bytt en hungrig tiger mot hungriga krokodiler. De senare är ett räligare djur och med Aja i regissörsstolen borde det funka riktigt bra

4 tankar på “Månadens film: Juli

  1. Jag hoppas att jag inte kommer att lida för att inte ha sett Hereditay innan Midsommar 🙂 Och senaste helgens titt på remken av The Hills… har fått mig att allvrligt ifrågasätta Aja.

      • There’s no accounting for taste 😉 Nej, men jag måste erkänna att jag tyckte den kändes väldigt snaskig när jag såg den back to back med originalet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s