Månadens filmer: Januari

Ett filmår är snart slut och ett nytt ligger i startgroparna. 2019 hade en hel del rullar jag ville se på bio. Nu blev det som så att jag inte såg alla filmer av olika skäl men det blev en hel del biobesök. Det finns en och annan film jag vill se under 2020 så jag fortsätter med att varje månad lista de filmer som åtminstone lockar till en titt.

The Grudge. Behöver världen en ny The Grudge? Svaret på den frågan är nog nej men jag är ändå lite nyfiken på att se vad de totat ihop.

 

 

 

Jojo Rabbit: Verkar kunna vara en kul film, ibland funkar regissören Taika Waititi humor för mig och ibland inte alls.

 

 

 

The Color out of space: Denna lär inte gå upp i landsorten Karlstad men man kan aldrig veta. Kombinationen Cage+Lovecraft+Richard Stanley är lockande även om jag anar att resultatet säkerligen kan diskuteras.

 

 

1917: En rejäl krigsrulle som utspelar sig under 1:a världskriget känns intressantare än det kanske låter. Mendes bakom kameran och en hel del bra skådisar framför den b.la favoriten Mark Strong.

 

 

 

Cats kanske någon undrar över. Låt oss säga som så: Jag har inte hämtat mig än efter att ha sett trailern som var mer skräckinjagande än förra årets samlade skräcksfilmsproduktion. Men i ett svagt ögonblick kanske jag kastar bort en hundring för svaret på frågon om filmen verkligen är så dålig som den verkar.

9 tankar på “Månadens filmer: Januari

  1. Nä, jag känner mig också lite tveksam till just Color Out of Space. Däremot mycket sugen på Jojo R (som faktiskt ska komma till Arboga, yay). Cats börjar jag bli lite nyfiken på efter alla skriverier 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s