Veckans låt

Även om de inte hör till mina absoluta favoritband har jag alltid haft ett gott öga till Beastie Boys. Låten är från favoritplattan Ill Communication. Väl värd en lyssning.

Önskar alla en riktigt bra vecka. För egen skull har jag ett stort beslut att ta denna vecka. Ska jag se filmen Cats eller inte? Min själ våndas.

6 tankar på “Veckans låt

  1. Själv ska jag göra min första dag på biografen där jag bor. Inget märkvärdigt, stå i kiosken och sälja godis på söndag. Men det ska bli väldigt kul. Sen får jag se nya Bad boys filmen på kvällen. Cats kommer för övrigt visas på den biografen också. Men den skippar jag nog…tror jag.

  2. Ah, Beastie. Gamla favoriter för mig. För mig är det deras platta Check Your Head som är favoriten tror jag, kanske för att det var med den jag upptäckte dem. Jag gillar även tidiga Paul’s Boutique där de började hitta sin stil. Ill Communication är härlig den med. Jag gillar hur de blandar stilar, punk, hiphop, och groovy funk med riktiga instrument.

    • Jo det är just den där musikstils mixen som ger de extra intressanta – man vet inte riktigt vad som ska komma på nästa spår. Lägg sedan till att de har en uppsluppen stil så blir man (jag) lite glad.
      Check your head är oxå bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s