Veckans låt

Denna veckas låt är kanske inte någon jättefavorit men den är lite trallvänlig, har ett bra driv och jag gillar rytmerna. Mao den slinker ned lätt. Däremot är videon desto intressantare. För det första varnar Youtube för innehållet !?! Kan det vara dålig klädsmak som kan kränka presumtiva tittare?

Killarna har uppenbarligen grävt i sina garderober när de insåg att de skulle få spela in en video och blir det inte fruktansvärt svettigt att ha på sig dessa tjocka tröjor? En annan fråga är varför de envisas att spela luftfiol – jag hör åtminstone inga fioler i låten. En hel del frågor som poppar upp om en musikvideo i all enkelhet.

P.S

Det ska tilläggas att låten finns i en annan musikvideoverson som känns lite mer påkostad. Men tjocktröjeversionen är roligast – tycker jag.

Ha en skön vecka

4 tankar på “Veckans låt

  1. Håller med om underhållningsvärdet videosarna mellan. Känner ju tom igen låten! 😀 Det kanske såg roligare ut med luftfioler än synthfioler? Men de hade ju lika gärna kunnat köra sax. Inget understryker tjocktröjor och 80-talsfrillor som sexy sax…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s