Skräckfilmsvecka

Det är än en gång dags för en av årets begivenheter här på bloggen nämligen skräckfilmsveckan. Även detta år samkör jag med Sofia som har ett tema med slasherfilmer på sin blogg.

Var dag under den kommande veckan bjuds det på en skräckfilm. I år har jag försökt att plocka filmer från världens alla hörn så det blir b.la Tyska häxor, Kanadensiska parasiter och griniga krokodiler från Australien och lite annat smått och gott som hör genren till.

Det blir inte heller någon veckans låt men jag kastar in Lanas sköna cover på Donovans låt Season of the witch som extra bonus.

Ha en mysryslig vecka på er

7 tankar på “Skräckfilmsvecka

  1. Jag läste din recension av femman och sexan också. Lysande skrivet . Nu var det ju ett tag sedan jag såg dom. Men det är ju knappast nått som är bra. Däremot i sexan så tycker jag nog ett utav Myers snyggare mord (om man nu kan beskriva det så) är med. Scenen när två damer pratar i telefon, och den ena ser med sin kikare att Myers kommer in i rummet hos den hon pratar med och knivmördar henne. Den scenen är fantastiskt. Resten är dynga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s