Veckans låt

Första veckan på det nya året och vi får väl hoppas att 2021 inte blir som i Hoxhas nyårshälsning till sina stackars undersåtar 1967:  ”This year will be harder than last year. On the other hand, it will be easier than next year.”

På fredag börjar jobbet igen om det blir på distans eller inte får framtiden utvisa men troligen lär jag få sitta och glo på 25 ansikten på en skärm under januari månad. Trist!

Kate Bush får dansa in det nya året tillsamman med en himla massa frukt. Undrar lite hur man tänkte där och undrar även hur många som drattade på ändan under inspelningen.

Ha en riktigt go vecka

8 tankar på “Veckans låt

 1. God fortsättning på dig. Jobbar du hemifrån om det är distans eller får du åka till skolan ändå? Jag har inte riktigt fattat hur detta funkar för er.

  • Uootäckte dock att jag missat ett inte vilket gjorde att jag verkade hoppas på en Hoxha år-rättat.
   Fick meddelande idag från ledningen och det blir ingen distans. Kul tycker jag men märkligt att man körde på det spåret innan jul. Nåväl jag är ingen expert utan rättar mig vackert.

 2. Underbart med Kate Bush! Hon är en av mina favoritartister alla kategorier. Du har dock lyckats välja en låt från en av hennes svagare album, enligt mina 2 cents. Men tack ändå för ett bra val (jämfört med andra artister)!

  • Jag är ingen Bush expert men har som mål att samla ihop alla hennes studioalbum. Vet att The Red shoes inte ligger högt i kurs hos många men jag gillar albumet som har en hel del låtar jag gillar.
   Kan väl säga som så att det är inte sista gången artister figurerar på Veckans låt men jag försöker blanda och ge när det rör musiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s