Veckans låt

Förhoppningarna om en snöfri vinter gick i kras förra veckan men håller tummarna för ett omslag och skiten smälter bort.

Tipsar även om att man kan köpa festivalpass till Göteborgs filmfestival och kolla in filmerna hemma på tv:n. Se där, något gott tack vare Covid. Men jag undrar vem som skriver om filmerna för jösses vilka prettomeningar man lyckts få ihop i beskrivningarna till filmerna. Vill man inte att folk ska kolla in rullarna?

Men initiativet är i vart fall gott och priset var makalöst lågt 295:-!

Startar upp veckan med lite Smashing pumpkins. Jobbig video men jädrigt bra låt.

Ha en riktigt go vecka!

 

 

10 tankar på “Veckans låt

 1. Ahhh, inledningslåten från Siamese dream. Jag köpte skivan när den kom ut 1993 och under det året spelades den otroligt mycket i studentlägenheten. Mycket svängigt, ett direkt resultat av grunge-eran.

  Ja, bra initiativ av filmfestivalen, men ack, den är så pretto att det kryper under huden på mig.

  Hey mannen, du har fått sällskap! Eller konkurrens! 😀

  • Härligt med musik sällskap. S.P hör till en av mina favoritgrupper men jag lyssnar på dem i sjok som t.ex i dagsläget.
   Kryper definitivt under huden – synd för flera av filmerna skulle nog kunna vara intressanta med mindre prettotexter

 2. Ah, har dåligt samvete för att jag hoppar både Gbg och Sthlm FF när det nu ändå är digitalt. Men som du säger, filmerna lockar noll för min del. Håller mig hellre till SVT Play om jag ska se något i blindo.

  Här är det nog med snö och tillräckligt dåliga prognoser för att snö- och iseländet ska kunna hålla i sig ett par veckor till. Och gissa om det fanns broddar att köpa hos nätapoteket?

  Well, well, det fick väl bli den här dagens I-landsrant. Ha en bra vecka — bygg en snögubbe med dina elever (lockar väl dem antagligen lika mycket som en icke-svensk, icke-sedd film antar jag? 😀 )

  • SVT-play är stabilt om man vill kolla in i blindo
   Broddar?Har jag aldrig haft men å andra sidan sticker jag inte näsan utanför dörren i onödan denna tid på året.

 3. Snö som är så trevligt. Kylan däremot behöver aldrig bli mer än tre minus. Fick upp nått i mitt Facebook flöde förra veckan att dom sökte nån som skulle se film i en vecka själv i en biograf och sen recensera filmerna. Tänkte tagga dig men inlägget försvann i cyberrymden. Osäker vilken biograf det var. Nu vet jag iofs inte om det var nått galet dygnet runt tjofräs eller nån film om dagen.

  • Haha. Ja det var nog det där. Jag måste ha missat det finstilta eller kanske bara läst nån rubrik för jag missa helt att det var i en fyr. Det där var ju lite hardcore.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s