Veckans låt

Ser där Gud hör bön och snön försvann. Jag behövde bara skotta en gång. I övrigt rullar livet på i ett grådaskigt töcken men det är i alla fall ljust ute de flesta dagar jag åker hem ifrån jobbet. Så där jättemycket ny film hinns inte med att se då frun ”upptäckt” MCU och ska se rubbet. Det är kul att kolla in tillsammans så jag beklagar mig inte.

Fråga mig inte om artisten i veckans låt – det är ännu en i raden av alla bra låtar de pepprat tv-serien The New pope full med.

Ha en finfin vecka.

4 tankar på “Veckans låt

 1. Tack detsamma! Låten gjorde inget för mig denna gång, men kul att höra att du och frugan kollar MCU. Det låter mysigt värre. 🙂

  • Jodå det är dags för första Avengers. Vi ser filmerna kronologiskt (trevligt alternativ hos Disney+) och hon har gillat Captain America och Thor bäst och jag har insett hur mycket jag ogillar Tony Stark.

  • Rullat och rullat. Internet la av i måndags – tillbaka igen som du märker och på torsdagen vaknade jag med lite snuva och hosta vilket betyder hemma från jobbet då vi har stränga coronaorder vid minsta symtom 😦
   Annars har det varit bra
   Trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s