Veckans låt

På spåret tar min sargade själ genom januari för att överleva till mars har jag Melodifestivalen som fast ankare och på lördag smäller det! Lite trist är det att man under årens lopp minskat på de lite ”speciella” bidragen men jag håller tummarna. I love Europe är en favorit som jag alltid spelar för eleverna när vi startar upp kursen Europa. Brukar märkligt nog inte uppskattas.

Ha en trevlig vecka

8 tankar på “Veckans låt

  1. Erkänn, du skulle älska en melodifestival med enbart bidrag som detta, Eilert Pilarm och Tiny Tim. Kanske lite Eddie Meduza också? 😉

    • Attans jag blev påkommen. Klart att jag skulle njuta fullt ut och till på köpet skulle jag nog tom gilla en och annan låt. Lyssnar fortfarande på den rumänska joddlarrappen av och till.

    • Björkman o Mellon ligger tätt omkring mitt hjärta men jag har å andra sidan full förståelse för att en hel del inte finner det roande.

    • Sådant jag lyssnar på ibland när andan faller på tillsammans med en hel del annat som kanske inte alltid kan anses som rumsrent t.ex ovan nämnda rumänska joddlarrapp. Herrens vägar äro outgrundliga.
      Asch dagen till ära bjuder jag på det nämnda bidraget – kan väl aldrig skada ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s