Veckans låt

Tänka sig hur det kan gå. Tills för en timme sedan var detta veckans låt.

Imorgon har vi det jag fasar över varje år i mitt arbete nämligen friluftsdag. Bara tanken får mig att må dåligt. Nu brukar jag iofs ha en hel del fördelaktiga deals med idrottslärarna men i år tack vara coronan skulle jag tillbringat en halvdag utomhus vid en jävla bandyrink. MEN……

Tack vare att jag bönat och bett på bara mina knän om blidväder och regn blir morgondagens tillställning flyttad från den jävla uterinken till hockeyrinken som är innomhus, har toalett, sittplatser och förhoppningsvis en öppen kiosk. Så veckans låt blir istället denna lilla ljuvliga pärla. Livet leker!

8 tankar på “Veckans låt

 1. Vilken dramatik! Men skönt att du slipper stå ute och frysa nödig. Hoppas dagen blir uthärdlig. 🙂

  Två bra låtar du valt och ganska lika eller olika. Vilket sammanträffande att vi båda nämner Joy Division idag! 🙂

  Ha en bra vecka!

  • Jodå det var riktigt trevligt men både jag och min kollega är inte speciellt förtjusta i schemabrytande aktiviteter – gamla gubbar ändrar man inte så lätt på.
   Det kanske är som så att alla dagar i februari är Joy Division dagar?

  • Har aldrig varit och kommer aldrig att bli men när de väl är avklarade brukar jag tänka ”Det var inte så illa” men lagom till nästa gång börjar jag gny igen.

   • Jag glömmer aldrig när jag råkade ”glömma” gympakläderna i nian en gång för mycket och fick ta en promenad till ålivksbacken hämta en lapp som läraren hade sätt upp på en stolpe där. Han hade nog på känn att nån skulle glömma kläderna så detta hade han ju väl förberett. Gympa var inte min starka sida. Alla såna friluftsdagar avskydde jag. Men nu är det snart 30 år sedan, så det är preskriberat. Det tog ju för fan halva dagen att gå fram och tillbaka till Ålviken.

   • Även jag gjorde missen att gå till Ålviken en friluftsdag – ej att rekommendera. Jag vägrade att promenera tillbaka utan fick skjuts hem av ngn barmhärtig kollega.

 2. Haha, vädergudarna tar men ger tillbaka lite ibland. För att lära relativismens hårda läxa: det kan alltid bli värre? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s