Veckans låt

Då var påsklovet och musikalveckan över för denna gång och man går med relativt lätta steg tillbaka till Grottekvarnen. Det enda smolket är att en hel del av lektionerna hålls på distans vilket jag tycker är ganska trist men det får väl gå. Det finns värre saker att oja sig över.

Veckans låt blir en lättviktare. En trallvänlig sång som sjungs av en för mig okänd artist. Det enda jag undrar över är vilken solskyddsfaktor hon använder när hon åker på semester.

Ha en go vecka!

7 tankar på “Veckans låt

 1. Yay, en låt jag både känner igen och tycker är ganska trallvänlig och peppig 🙂

  En nyfiken fråga: hur gamla är eleverna som du har distansundervisning med och vilka ämnen gäller det?

  • Visst är den – kollade in vad sångerskan sysslar med nu. Hon håller lunchkonserter i sitt vardagsrum under en diskokula med fem ungar som springer runt till höger och vänster. En multitasker av rang då hon håller koll på dessa samtidigt som hon sjunger!

   Jag har högstadiet fem klasser från 7:an till 9:an. De sistnämnda är dock på skolan.
   Ämnet är SO dvs Geografi, Religion, Historia och Samhällskunskap så nu kör jag Sveriges statsskick och Lag & Rätt via nätet samt Konflikter och Demografi live

   • Hur funkar det att ha sjuorna på distans? Jag tänker med självdisciplin och kameror och allt det där?

   • För de flesta funkar det oväntat bra. Man hart alltid några där det går sämre men de brukar ha svårt oavsett men klart man kan inte hjälpa dessa elever på samma sätt som IRL. Ett annat problem blir att alla mer eller mindre blir väldigt blyga och jag får hålla monologer utan någon som frågar eller vågar svara på frågor.
    Jag blir lite mosig i hjärnan ska erkännas

   • Ja, i princip alla studier har ju pekat på allt det där som blir sämre av bristen på F2F-kommunikation mellan både lärare och elever och eleverna själva

 2. En låt som jag känner igen men ack den har redan tjugo år på nacken! Damn, den känns som en ”modern” låt fortfarande, trots disco beatsen.

  Ja, men hon är ju brittiska. De har ju ofta extremt ljus, nästan genomskinlig hud. Inte bra när solen steker. Skuggan måste uppsökas! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s