Veckans låt

Lite Pulp så här på vårkanten ? Livet rullar på: Skolan är fortfarande delvis nedstängd. Trädgården ser ut som ett slagfält efter jag haft folk här som tagit bort alla träd och till på köpet gick diskmaskinen sönder. Hoppas denna vecka blir aningens bättre.

Ha en riktigt go vecka

6 tankar på “Veckans låt

  1. Ja, jag har ju helt klart hör namnet Pulp tidigare, men jag vet inte om jag någonsin hört någon låt från dem. Det verkar vara ganska len och oförarglig ”brit-pop”. Är det rätt genre? Eller är det detta som kallas för ”Manchester”? Han som sjunger här verkar ha höga tankar om sig själv i vilket fall… 😉

    Detta är musik som jag knappast skulle falla för av mig själv om jag hörde den på radion eller på någon obskyr blogg. Men det är en typ av musik som kanske skulle fastna om den hördes vid någon speciell situation. Kanske. Tänker om man hamnade på någons veranda och satt och drack lunch en hel eftermiddag i vårsolen och musiken spelades på den lilla portabla högtalaren skulle man kanske bli ett livslångt fan… Vem vet?

    • Stämmer det är den fina genren Britpop. Många band kom från Manchester b.la Oasis. En trevlig musikgenre tycker jag. Jarvis Cocker (sångaren) är bland det coolaste som gått i ett par skor. Din favvo Bowie har gjort en cover på en av Pulps låtar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s