Veckans låt

Egentligen hade jag tänkt mig något helt annat till veckans låt men så gick en Gigant ur tiden nämligen den fantastiske Svante Thuresson. En artist som alltid funnits där men så är inte längre fallet och det känns lite tomt. Tiden har sin obönhörliga gång på både gott och ont.

 

 

Och angående tid. jag tar en rejäl paus från allt vad bloggande heter och återkommer när andan faller på mao när jag sett något jag känner ett stort behov av att skriva om.

Fram tills dess får ni alla ha det så gott.

9 tankar på “Veckans låt

 1. Oj, paus eller till och med avslut av bloggandet. Jaha, där ser man. Jag kommer sakna dina texter. Trist men fullt förståeligt. Hoppas du tar vara på tiden och återgår till bloggande bara om det känns kul.

  Svante var en skön jazzkille. Må han vila i frid.

  • Nä inget avslut än så länge men jag har tagit pauser förut på allt från två veckor till två månader. En anledning är den något hektiska tiden i skolan de här sista tre veckorna med alla betyg som ska sättas och jakten på elever som ska lämna in arbeten i kombination med att jag inte sett speciellt intressanta filmer det mesta har/är mellanmjölksaktigt. Men som Arnie säger – ”Iĺl be back”

   Helt rätt ord om Svante en skön kille

 2. Mycket bra val. Känns också välvalt för ett litet melankoliskt uppehåll (för oss andra, alltså). Men såklart klokt att vara tyst om det inte finns något att skriva om för tillfället. På återseende!

 3. Klokt med en paus under dina hektiska veckor. Jag minns att när jag körde mitt Bergman-tema för några år sen så tog jag också en paus för att det kändes rätt i det långa loppet. Som Sofia skrev, på återseende!

   • Så är det. Men jag har trappat ner i filmgrupperna markanta. Numera är jag aktiv i två-tre grupper. Förr var det ju holländska vhs grupper till props grupper över hela världen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s