Veckans låt

Kan man se på en människa om hon är galen? Jag vet inte men i fallet Prince Rama får jag grava obehagskänslor när jag ser systrarna Taraka och Nimai Larson i action. Låten är det inga fel på och systrarna gjorde överlag bra musik men känslan av en gryende galenskap hos artisterna finns där hela tiden. Efter sex album la de av brände allt och säljer nu askan och andra konstigheter på sin hemsida. Vad de sysslar med nuförtiden vet jag inte och vill nog inte heller veta.

Nåväl önskar i vart fall alla en go vecka

4 tankar på “Veckans låt

  1. Är inte galenskapen en image bara, då? Som Devo, Captain Sensible, Polyrock, David Byrne, Pussy Riot, Rockbitch, Siouxsie and the Banshees eller Throbbing Gristle? Det här liknar 80-tals synthromantic med för den tiden typiska reklamvideor där det gällde att göra sig till så att hårsprejen syns rejält. Men jag föredrar detta framför opryda Eric Prydz ”Call on me”-videon vilken gjorde att den blev listetta lite varstans.

  2. Ser nog inte så mycket galenskap som amatörism och en total obryddhet om vad andra kommer att tänka om det man gör. Men det kanske är själva definitionen av galenskap? 🙂 Hoppas du haft en bra vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s