Veckans låt

Tre månader försenad men vad gör det när det rör Lana Del ray. Nya plattan Blue banisters kom härom veckan och efter ett par lyssningar sitter skivan som bjuder på bitterljuvt pianoklink med en touch av sommar. Nåväl med Lana i ryggen lär jag överleva att det korta höstlovet är över.

Naturligtvis önskar jag alla en riktigt fin vecka

5 tankar på “Veckans låt

 1. Jag tycker fortfarande att Lana del Ray är en pornografiprodukt, men jag är nog bara gammal. Skönt att du själv njuter och lyfts av denna sensuella musik!

  • Sensuell och sensuell, kan hålla med om att hon av och till åmar och kråmar sig lite väl mycket i sina musikvideos. Jag finner det nog mest bara vackert och lite sorgset.

 2. Mja, vill jag lyssna på något stilla och mjukt väljer jag nog hellre typ Stacey Kent eller Madeleine Peyroux. Men det gjorde absolut inte ont i öreonen att lyssna på Lana 🙂

  Hoppas veckan varit bra så här långt

  • Åh herregud i måndags gav kylskåpet upp så jag fick ut och leta nya vitvaror i höstmörkret och på jobbet härskar vansinnet. Först idag blev jag av med allt adminstrativa jobbet för veckan. Förhoppningsvis kan jag börja rätta och fundera på lektioner imorgon. Pust tempo men roligt trots allt.
   På det hela är veckan trots allt helt ok.
   Får se om jag orkar iväg på bio imorgon har inte orkat med Antlers än.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s