Veckans låt

Tanken var att jag skulle komma igång så här efter storhelgerna men det satte en och annan trist händelse IRL stopp för. Jag återkommer när tid och ork finnes och startar året med Höglunds låt där textraderna i det närmaste är profetiska om man ser till samtiden.

Med en förhoppning (som snabbt kom på skam) om att 2022 blir bättre önskar jag en god fortsättning.

8 tankar på “Veckans låt

  • Tack det är väl efter omständigheterna ok. Min mor gick bort i nyårshelgen efter en lång tids sjukdom så det är en hel del att fixa med.

 1. Det finns ingen realistisk förhoppning om att 2022 kommer att bli bättre än 2021 eftersom diktaturen kommer att stärka sitt grepp om oss. Det bästa vi kan göra är att vara inställda på att leva vid sidan om diktaturen, den teknokratiska diktatur den karaktärsmördade och förnedrade socialdemokratiska partiledaren Håkan Juholt – den enda bra partiledaren i mannaminne – till 100% lovade skulle ta över Sverige, ett tema jag nästan tjatar om på min egen filmblogg. Den diktaturen har snart nått oss med covidismen och klimatalarmismen som förevändningar.

  Om du drabbats personligen av 2022:s ankomst hoppas jag att alla dina personliga problem försvinner. Vi behöver all styrka vi kan uppbåda för att möta förtrycket.

  Jag hatar Kjell Höglunds röst men den här sången var fantastiskt bra. Precis på pricken, så jag tackar för att du hittat den åt mig. Det är i sanning dags att vara reaktionär och bekämpa den globalistiska diktaturen, och låta den styra oss så lite det är möjligt. Makten vill oss bara ont. Det senaste världskriget är riktat mot civilbefolkningarna.

  • Tack det är väl efter omständigheterna ok. Min mor gick bort i nyårshelgen efter en lång tids sjukdom så det är en hel del att fixa med.
   Håller med om Juholt den sista socialdemokraten brukar jag kalla honom. Hur 2022 blir vet jag ej men det är ett och annat knas det kan jag hålla med om. Jag är inte lika konspiratoriskt lagd (lägger inget värde i detta ordet) utan tror mer på att folk överlag är för lata för att orka bry sig och låter helt enkelt andra bestämma/tänka åt dem i både stort o smått. Detta återspeglar även media som alltmer snuttifieras och delar upp allt i svart o vitt. Just det sistnämnda anammar folk då det blir lättare att tänka – tror jag utan att ha gjort någon större analys.
   Jag däremot gillar Höglunds röst och texter men smaken är som alltid olika.

   • Jag beklagar sorgen. Jag försöker själv vänja mig på tanken att mina föräldrar snart måste dö, för de är mycket gamla. Men man kan nog inte förbereda sig.

    Det är nog sunt att inte vara för konspiratoriskt lagd (även om det som du antyder inte är något fel att vara det) för man får så många fler bekymmer då. Det är en heltidssysselsättning att lägga omvärldspusslet själv, rensa ogräset som kväver sanningen, och agnarna från vetet, när det inte finns några institutioner att lita på som gör det. Man blir liksom trött på alla lögner. Eller jag, i alla fall.

    Som sagt blev jag väldigt förtjust i denna Höglundlåt. Att jag inte kände till den är nog mest ett tecken på att jag inte vet så mycket om honom. Jag kanske har missat mycket mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s